Segueix-nos
novembre 29 Tips for Effective Spoken Communication (CPP 2022)

Tant en entorns acadèmics com laborals, les presentacions orals són actes diaris i habituals, però no sempre es tracta d’exposar oralment un missatge curt, com ara breument exposar la nostra opinió. També es demana manifestar oralment el parer personal raonat sobre diferents temes i en diferents formats. En aquest curs s’analitzarà si la intervenció oral era l’esperada, així com els recursos i les estratègies necessàries per parlar de manera eficaç en anglès. Aquest curs proporcionarà les eines per a una millor estructura, i per reflexionar i avaluar si els discursos són eficaços quant a l’objectiu de comunicar clarament i amb èxit el que es vol transmetre al públic.

El curs té una durada de 4 hores, que es desenvoluparan en una sola sessió a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:
• Dimarts 29 de novembre, de 15.00 h a 19.00 h

Termini de preinscripció: fins al 15 de novembre del 2022
Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 25 de novembre del 2022

Import: L’import de la matrícula és de 150 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 120 euros. Els estudiants de formació reglada, el professorat de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Lloc: A l’espai Preinscripció

 

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dimarts 29 de novembre, a les 15 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment