Segueix-nos
M'agrada Imprimir

Èxit de l’estrena de ‘Winterreise’ dins del Festical ORDINO CLÀSSIC

El Winterreise (Viatge d’hivern), una de les obres culminants de Schubert i un dels ‘lieds’ més famosos de l’època romàntica han sonat aquest dissabte a l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino), en el marc del Festival ORDINO CLÀSSIC que impulsen el comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà. L’espectacle ha anat a càrrec del tenor Francisco Fernández-Rueda, que actuava per primera vegada a Andorra, i el pianista Rubén Fernández, que ja havia estat al Principat acompanyant la cantant Ainhoa Arteta. Ha comptat amb la direcció artística de Joan Anton Rechi, que ha destacat que el que han volgut és oferir al públic una “experiència emocional”.

Es tracta d’una obra que habitualment s’ofereix en format concert però que Rechi, Fernández-Rueda i Fernández han volgut dur a l’escenari amb un altre enfocament i donant-li “un punt teatral”. La voluntat és que ara aquest espectacle pugui tenir recorregut fora d’Andorra i de fet Rechi ja ha reconegut l’interès d’alguns llocs per programar-lo, tot i que no ha volgut anar més enllà.

El públic ha pogut gaudir d’una atmosfera molt especial ideada per Rechi i en què el gel ha estat un gran protagonista per plasmar l’hivern i la pèrdua que pateix el protagonista.

Tornar