Segueix-nos
M'agrada Imprimir

Grans i petits gaudeixen de la proposta familiar de l’Ordino Clàssic

L’Auditori Nacional d’Andorra s’ha omplert aquest diumenge al migdia de famílies que han gaudit de l’espectacle familiar Un concert de conte, una proposta emmarcada en l’Ordino Clàssic, una iniciativa del Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà. Ha estat la penúltima proposta del festival abans del Concert de Cap d’Any, que el clourà. La funció ha anat a càrrec d’un sextet de violoncels de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) format per Jordi Claret, Gaëtane Dunyslaeger, Manuel Martínez del Fresno, Olga Palou, Mireia Planas i Sylvie Reverdy, i de les actrius Txell Díaz i Elena Santiago, qui han estat les encarregades de dinamitzar els trànsits musicals.

“El que fem és connectar les peces musicals entre elles i dinamitzar com passen d’una a l’altra”, ha manifestat Santiago, qui ha posat en relleu que la proposta “és molt interessant per als nens perquè és com una història i la música va entrant i nosaltres l’anem conduint al llarg de tot el concert”. Per la seva banda, Díaz ha detallat el vessant infantil i entretingut de l’espectacle, que té la voluntat d’apropar “les ganes de Nadal que tenim tots als més petits” a través de peces musicals de Johann Strauss, Peter Warlock i Georges Bizet, entre altres. D’aquesta manera, els menuts han pogut gaudir d’una experiència on la màgia de la música i el teatre s’han fusionat per fer descobrir la música clàssica d’una manera amena i divertida.

L’Alex i la Charly, interpretades per Díaz i Santiago, han narrat els secrets i les aventures de la nit més màgica de l’any. Un concert de conte ha estat la proposta familiar de l’edició d’enguany d’Ordino Clàssic, creada pel dramaturg Juanma Casero i amb la direcció de Joan Hernández. La selecció musical ha anat a càrrec d’Albert Gumí. 

Tornar