Segueix-nos
Tot a punt per a l’estrena d”Alba, el jardí de les delícies’
M'agrada Imprimir

Tot a punt per a l’estrena d”Alba, el jardí de les delícies’

Tot és a punt per a l’estrena d’Alba, El jardí de les delícies, que produeixen Atrium, l’Escena Nacional d’Andorra, el Teatre Nacional de Catalunya i Temporada Alta. L’obra es podrà veure aquest divendres, 16 de novembre, al Temporada Alta de Girona, i seguidament estarà en cartellera al Teatre Nacional de Catalunya, del 29 de novembre al 23 de desembre. La presentació a Andorra està prevista per al 30 de gener de 2019 a l’Auditori Claror del Centre cultural i de Congressos Lauredià.

Alba compta amb un repartiment de luxe format per l’andorrana Claudia Riera i els mediàtics Montse Guallar i Lluís Marco. L’espectacle també té presència andorrana en l’ajudantia de direcció que va càrrec d’Alfons Casal.

 L’obra és un thriller de ciència ficció sobre el temps i allò humà. Un drama que es debat entre la soledat i la necessitat d’estimar a l’altre i a un mateix. Tracta sobre Alba, una professora universitària jubilada, doctora en història de l’art, que ha decidit tenir una ‘acompanyant’: robots capaços de tenir empatia, d’ajudar a les feines de casa, d’emmagatzemar records i experiències, de ser amics, amants i còmplices.


Tornar