Segueix-nos
L’ONCA i Blaumut es fusionen de nou per actuar  a la temporada 2018 del Teatre Auditori Sant Cugat
M'agrada Imprimir

L’ONCA i Blaumut es fusionen de nou per actuar a la temporada 2018 del Teatre Auditori Sant Cugat

L’ONCA –entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà– oferirà juntament amb Blaumut un concert el dissabte 20 d’octubre, a les nou de la nit, titulat Fusió BLAUMUT&ONCA, al Teatre Auditori Sant Cugat. L’actuació s’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Fundació ONCA i el teatre vallesà i forma part de la temporada 2018-2019.  

Blaumut i l’ONCA es reuneixen de nou per fusionar el so més característic de les dos formacions, on les cordes són el nexe natural de connexió. El quintet Blaumut, que compta amb un violí i un violoncel, elements característics d’aquest grup musical, estarà acompanyat per onze músics de la formació clàssica andorrana. El so de les cordes es mesclarà amb el timbre d’un dels grups de més renom del panorama musical català. Les cançons interpretades en aquest nou format s’elevaran i s’expandiran en una sonoritat entre el pop-folk i la música clàssica.

En aquesta ocasió, Blaumut presenta el seu tercer disc d’estudi, Equilibri, produït per Marc Parrot i editat per Música Global. Després de l’exitós debut amb El turista, i la confirmació amb el disc El primer arbre del bosc, aquesta nova obra és un recull de tretze cançons, un pas més en la carrera d’un grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi, marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop-folk i impregnada de tocs clàssics. Amb arranjaments de corda més acurats i sofisticats, a cops èpics i simfònics, balades i apunts d’electrònica, Blaumut mostra un so més contundent. Les seves lletres segueixen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor Xavi de la Iglesia.

Les entrades es posen a la venda demà divendres, 25 de maig, a partir de les 11 h, a les taquilles del Teatre Auditori: http://tasantcugat.cat.

25a Temporada de la Fundació ONCA – 2018

FUSIÓ BLAUMUT&ONCA

BLAUMUT

Xavi de la Iglesia: guitarra acústica, clàssica, elèctrica i programacions

Vassil Lambrinov: violí i programacions

Oriol Aymat: violoncel

Manel Pedrós: bateria, percussions i veus

Manuel Krapovickas: contrabaix, baix elèctric i sintetitzador

ORQUESTRA NACIONAL CLÀSSICA D’ANDORRA

Gerard Claret, concertino director

Tornar