Segueix-nos
Continua el projecte ‘Música al Claror’
M'agrada Imprimir

Continua el projecte ‘Música al Claror’

El programa Música i creativitat de la Fundació ONCA –entitat promoguda pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà–, continua amb el projecte musical, Música al Claror, a demanda del Taller Claror de la Seu d’Urgell.

Després de l’èxit obtingut amb la realització del primer projecte musical que, sota el títol de Música al Claror, es va iniciar el mes de gener i va finalitzar el mes de juliol passat, el Taller Claror de la població urgellenca ha sol·licitat la col·laboració de la Fundació ONCA per organitzar de nou l’activitat.

Música al Claror es va iniciar novament el 9 d’octubre i finalitzarà el 25 de juny de 2019. L’activitat, que compta amb divuit participants i els seus acompanyants, serà quinzenal i es durà a terme els dimarts de les 15 h a les 16.30 h, a les mateixes instal·lacions del centre. 

El projecte estarà liderat pels dos professionals, Joan Hernández (coordinador del programa social de la Fundació ONCA) i Pilar Planavila (músic, mestra i musicoterapeuta), que ja el varen iniciar el mes de gener passat. Ells seran els encarregats de posar els seus coneixements i les eines al servei del projecte, creant una activitat a mida dels usuaris participants, donant continuïtat a la gran tasca desenvolupada conjuntament. En aquesta edició, hi haurà la col·laboració puntual d’altres artistes vinculats al programa social de la Fundació ONCA. Música i creativitat té com a objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social i que els participants tinguin l’oportunitat de fer un recorregut vital en la creació, la interacció, l’escolta i en el fet de compartir un espai creatiu i performatiu.

Tornar