Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà amplia el termini per sol·licitar les beques d’excel·lència per a estudis de postgrau a l’estranger
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà amplia el termini per sol·licitar les beques d’excel·lència per a estudis de postgrau a l’estranger

La Fundació Crèdit Andorrà amplia el termini per sol·licitar les beques d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger fins al dia 2 de juliol. La Fundació pren aquesta mesura excepcional per oferir més facilitats als estudiants que estiguin interessats a sol·licitar una d’aquests ajudes i que no ho hagin pogut fer a causa de les mesures aplicades per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial, ser presencials i a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units que ha de ser de 30 crèdits. Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys el dia 31 de desembre de 2020. La duració de la beca és d’un any i la dotació econòmica, de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria, corresponent al curs acadèmic 2020-2021, pot ser de tres.

Les bases de la convocatòria de beques, juntament amb el formulari de sol·licitud, estan a disposició dels candidats a la web de la Fundació: www.fundaciocreditandorra.ad. Les candidatures s’han de presentar entre el dia 2 de juny i el dia 2 de juliol a la Fundació Crèdit Andorrà (Av. Meritxell, 80, edifici Crèdit Centre, Andorra la Vella, telèfon 88 88 80).

El programa educatiu de la Fundació Crèdit Andorrà

Des dels inicis del programa de beques l’any 1988, la Fundació Crèdit Andorrà ha concedit més de 200 ajuts, que representen més de 5 milions d’euros d’inversió en la formació dels joves.

La Fundació va crear aquestes beques amb el convenciment que el capital humà és fonamental per al desenvolupament de qualsevol país i societat.

És la primera de les iniciatives que va impulsar, conscient que la formació de les persones és un element essencial per al progrés –social, econòmic i cultural–. Amb l’objectiu de contribuir a crear una societat oberta i moderna, es va treballar des del primer moment perquè l’educació fos motor generador de l’Andorra de futur.  

Aquest projecte continua sent una de les principals línies de treball, a la qual se li han sumat altres iniciatives, com per exemple la col·laboració amb la Universitat d’Andorra, amb la qual té subscrit un conveni per impulsar diversos projectes formatius.

Tornar