Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà amplia la seva col·laboració amb el Banc d’aliments de Càritas Andorrana
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà amplia la seva col·laboració amb el Banc d’aliments de Càritas Andorrana

• Les demandes d’ajuda augmenten substancialment durant els primers mesos del 2021, sobretot en el col·lectiu dels temporers

• La Fundació Crèdit Andorrà ha ampliat durant l’últim any el suport a les diferents entitats socials del país per donar resposta a la situació generada per la Covid-19


La Fundació Crèdit Andorrà ha dut a terme una nova col·laboració amb el Banc d’aliments de Càritas Andorrana. Durant el primer trimestre del 2021 aquesta entitat ha atès les necessitats de manutenció de 225 famílies que corresponen a un total de 489 persones, de les quals 310 formen part del col·lectiu de temporers.

Durant aquests mesos, la Fundació ha aportat un total de 896 unitats de productes d’higiene personal i per a la llar, als quals s’han d’afegir els vals de compra per a productes alimentaris. En total, l’ajuda econòmica ha ascendit a gairebé 40.000 euros durant el primer trimestre de l’any. Un increment substancial respecte l’any 2020, en el qual la Fundació va fer una aportació de més de 36.000 euros en productes de primera necessitat durant tot l’any. Aquestes xifres mostren l’augment de les demandes d’ajuda durant els primers mesos d’aquest any, sobretot en el col·lectiu de temporers.

La Fundació ha ampliat l’últim any el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. Les circumstàncies actuals, com a conseqüència de la Covid-19, han agreujat la situació econòmica de moltes famílies que s’acullen a aquestes ajudes.

Francesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà, explica que “la voluntat de la Fundació és estar a prop de les persones i contribuir al seu benestar. Ara més que mai volem mostrar el nostre compromís amb al societat davant d’aquesta situació que afecta especialment als col·lectius més vulnerables”.

Txiqui Bruna, coordinadora de Càritas Andorrana, ha destacat que “el suport de la Fundació Crèdit Andorrà ha estat sempre important en el projecte Banc d’Aliments. Durant la pandèmia, però, ha esdevingut i esdevé fonamental per a Càritas Andorrana, ja que reforça la nostra capacitat de resposta davant les necessitats emergents i, alhora, ens dona la confiança per continuar la nostra tasca, sabent que tenim al nostre costat institucions que es preocupen per les persones i demostrant un cop més el caràcter solidari de la societat andorrana”.

La Fundació Crèdit Andorrà, en el marc del conveni de col·laboració que té amb Càritas Andorrana, dona suport al Banc d’Aliments des de l’any 2011. Des d’aquesta data ha aportat a aquest programa més de 209.000 euros.  

Programa social de la Fundació Crèdit Andorrà

El compromís de la Fundació Crèdit Andorrà és participar en la construcció del present i del futur del país, vetllar pel seu progrés i estar al servei de les persones. Aquesta vocació de contribució al benestar porta la Fundació Crèdit Andorrà a col·laborar amb diferents entitats socials, entre altres projectes.

Tornar