Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà atorga tres noves beques de postgrau per estudiar a l’estranger
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà atorga tres noves beques de postgrau per estudiar a l’estranger

La Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat tres beques a joves que volen cursar estudis de postgrau a l’estranger. Els becats d’aquesta convocatòria 2018-2019 duran a terme màsters relacionats amb les ciències de la salut i de la vida i l’enginyeria, que cursaran a Barcelona i Lió.

El jurat ha reconegut els mèrits de Miriam Daravano Ferreira Mesquita, que cursarà un màster en Indústria Farmacèutica i Biotecnològica a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona; de Francesc Rich Martell, que farà el Mastère Spécialisé Tunnels et Ouvrages Souterrains a l’Institut National des Sciences Appliquées de Lió, i de Winona Oliveros Díez que començarà un màster en Bioinformàtica per a les Ciències de la Salut a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Les beques de mèrit per a estudis de postgrau es poden cursar a qualsevol país i tenen prioritat els estudis amb titulació oficial (procés Bolonya). La duració de la beca és d’un any per als màsters, i de tres per als doctorats. La dotació econòmica és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 900 euros mensuals per a manutenció i allotjament.

El programa de beques és la primera de les iniciatives que va impulsar la Fundació Crèdit Andorrà l’any 1988, conscients que la formació de les persones és un element essencial per al progrés social, econòmic i cultural de qualsevol societat. Des de l’inici del programa la Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat 200 beques per a joves que vulguin cursar estudis superiors de postgrau (màsters, doctorats i postdoctorats) i ha destinat 5 milions d’euros en aquestes beques.

La línia educativa de la Fundació és un exemple del compromís del banc amb les persones i la societat. Crèdit Andorrà està adherit al Pacte mundial de les Nacions Unides i s’ha compromès a contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides treballant des de diferents àmbits, entre els quals l’educació.

Tornar