Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà atorga una beca d’excel·lència per a estudis de postgrau
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà atorga una beca d’excel·lència per a estudis de postgrau

La Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat una beca d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger a Raquel Balboa Castells que cursarà un màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva a l’Institut Guttmann, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les beques d’excel·lència per a estudis de postgrau de la Fundació Crèdit Andorrà es poden cursar a qualsevol país i han de ser estudis amb titulació oficial (procés Bolonya). La dotació econòmica és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals per a la manutenció i allotjament.

En aquesta edició, el jurat ha reconegut el mèrit de Balboa, que ha cursat un grau en psicologia a la Universitat de Barcelona. Els estudis en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva que ha iniciat amb aquesta beca, permeten realitzar tasques d’avaluació i de rehabilitació neuropsicològica en pacients amb deteriorament cognitiu derivats del dany cerebral adquirit, la demència, l’envelliment, la salut mental i les alteracions en els diferents trastorns del desenvolupament infantil, i també generar noves estratègies terapèutiques.

El programa de beques és la primera de les iniciatives que va impulsar la Fundació Crèdit Andorrà l’any 1988, conscients que la formació de les persones és un element essencial per al progrés social, econòmic i cultural de qualsevol societat. Des de l’inici del programa la Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat més de 200 beques per a joves que vulguin cursar estudis superiors de postgrau i ha destinat 5 milions d’euros en aquestes beques.

La línia educativa de la Fundació és fruit del compromís del banc amb les persones i la societat. Crèdit Andorrà està adherit al Pacte mundial de les Nacions Unides i s’ha compromès a contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides treballant des de diferents àmbits, entre els quals l’educació.

 

Tornar