Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà col·labora en una segona distribució de mascaretes a entitats socials
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà col·labora en una segona distribució de mascaretes a entitats socials

• L’empresa andorrana InnoVision Medical ha fet la donació i la Fundació s’ha encarregat de distribuir-les entre les diferents entitats

• En aquesta ocasió s’han repartit 60.000 mascaretes, que se sumen a les 38.000 que es van entregar al gener  

La Fundació Crèdit Andorrà ha col·laborat en la distribució de 60.000 mascaretes KN95 entre diferents entitats socials amb les quals treballa. L’empresa InnoVision Medical establerta a Andorra n’ha fet la donació amb l’objectiu que siguin distribuïdes a col·lectius vulnerables del país. Aquesta donació se suma a la que ja es va fer al mes de gener de més de 38.000 mascaretes.

La Fundació ha distribuït aquest nou material sanitari a les entitats que treballen amb col·lectius vulnerables com la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el Centre Penitenciari, Càritas Andorrana, el Centre Residencial DomusVi Salita i la Creu Roja Andorrana, segons les seves necessitats. També ha rebut mascaretes la Unió de Bars.

La Fundació Crèdit Andorrà treballa per oferir el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera. Francesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà, ha reiterat el seu agraïment a InnoVision Medical per aquesta nova donació i ha recordat que “des de la Fundació Crèdit Andorrà volem contribuir a donar resposta a les necessitats de la població  amb l’objectiu d’estar sempre a prop de les persones i dels col·lectius més vulnerables”.

Programa social de la Fundació Crèdit Andorrà

El compromís de la Fundació Crèdit Andorrà és participar en la construcció del present i del futur del país, vetllar pel seu progrés i estar al servei de les persones. Aquesta vocació de contribució al benestar porta la Fundació Crèdit Andorrà a col·laborar amb diferents entitats socials, entre altres projectes.

Tornar