Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà convoca tres noves beques d’excel·lència per a estudis de postgrau a l’estranger
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà convoca tres noves beques d’excel·lència per a estudis de postgrau a l’estranger

• El període de sol·licitud comença avui dia 3 de març i finalitza el 2 de juny

• Les beques estan dotades amb un màxim de 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic

La Fundació Crèdit Andorrà ha obert una nova convocatòria de beques d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger destinades a estudiants universitaris. El termini d’admissió de candidatures comença avui dia 3 de març i finalitzarà el 2 de juny.

Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial, ser presencials i a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units que ha de ser de 30 crèdits. Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys en data 31 de desembre de 2020. La duració de la beca és d’un any i la dotació econòmica, de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria, corresponent al curs acadèmic 2020-2021, pot ser de tres.

En una primera fase, una Comissió d’Avaluació formada per persones alienes a la Fundació Crèdit Andorrà estudiarà les candidatures presentades, entre les quals seleccionarà les que compleixin totes les condicions requerides. En una segona fase, es mantindran entrevistes presencials entre els membres de la Comissió d’Avaluació i els aspirants a una beca. S’avaluaran les seves aptituds, la seva personalitat, l’interès, la motivació per l’elecció dels estudis i les raons per les quals considera que els estudis a realitzar repercutiran positivament en la comunitat i en la imatge i el progrés d’Andorra. La Fundació concedeix la beca sobre la base de la puntuació emesa per la Comissió d’Avaluació i informarà els sol·licitants, en cada fase, si ha estat superada.

Les bases de la convocatòria de beques, juntament amb el formulari de sol·licitud, estan a disposició dels candidats a la Fundació Crèdit Andorrà o a la web: www.fundaciocreditandorra.ad. Les candidatures s’han de presentar a la Fundació Crèdit Andorrà (Av. Meritxell, 80, edifici Crèdit Centre, Andorra la Vella, telèfon 88 88 80).

El programa educatiu de la Fundació Crèdit Andorrà

Des dels inicis del programa de beques l’any 1988, la Fundació Crèdit Andorrà ha concedit més de 200 ajuts, que representen més de 5 milions d’euros d’inversió en la formació dels joves.

La Fundació va crear aquestes beques amb el convenciment que el capital humà és fonamental per al desenvolupament de qualsevol país i societat.

És la primera de les iniciatives que va impulsar, conscient que la formació de les persones és un element essencial per al progrés –social, econòmic i cultural–. Amb l’objectiu de contribuir a crear una societat oberta i moderna, es va treballar des del primer moment perquè l’educació fos motor generador de l’Andorra de futur.  

Aquest projecte continua sent una de les principals línies de treball, a la qual se li han sumat altres iniciatives, com per exemple la col·laboració amb la Universitat d’Andorra, amb la qual té subscrit un conveni per impulsar diversos projectes formatius.

Tornar