Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà estrena nova pàgina web
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà estrena nova pàgina web

La Fundació Crèdit Andorrà estrena una nova pàgina web amb la qual dona un pas més en el seu objectiu d’apropar-se als usuaris, enfocant el seu disseny i usabilitat a les possibilitats que ofereix la Fundació a la població andorrana. L’agenda d’activitats i els participants dels programes que desenvolupa la Fundació es converteixen ara en els principals protagonistes, en aquest nou format web recent estrenat.

El nou portal aporta una estètica renovada, més visual i viva, alhora que la pàgina es torna més dinàmica i totalment enfocada a les accions de les grans àrees d’actuació que duu a terme la Fundació: Educació i Coneixement, Suport Social, i Creació i Cultura. La nova pàgina web fomentarà la interacció amb les persones i la societat.

En aquest sentit, permet compartir continguts en xarxes socials i es pot fer un major seguiment de les seves activitats a través de l’agenda, les notícies relacionades i els comentaris que poden aportar els mateixos usuaris de cada activitat. A banda, la nova pàgina ofereix una completa galeria multimèdia amb fotos i vídeos de les diferents iniciatives impulsades per la Fundació.

La pàgina web està adaptada a la versió mobile, que facilita el consum de continguts des de qualsevol lloc i moment, i millora l’experiència d’usuari, ja que s’adapta a la multicanalitat. La web es pot visitar a l’adreça següent: fundaciocreditandorra.ad

Tornar