Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà inicia els últims tallers de la temporada
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà inicia els últims tallers de la temporada

La Fundació Crèdit Andorrà posa en marxa els últims tallers de la temporada que consistiran en una visita guiada al museu Carmen Thyssen Andorra i tallers de noves tecnologies. Aquestes activitats formen part del programa Envelliment Saludable, per a la gent gran.

La visita guiada a l’exposició temporal anual amb obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza tindrà lloc el dijous 24 a les 10 h. Els cursos i tallers d’informàtica que s’iniciaran la setmana vinent són:

  • Taller de telèfon mòbil: per descobrir dispositius addicionals com el correu, Internet, Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram i altres aplicacions que ofereix el telèfon mòbil. Aquest taller s’inicia el dilluns 28 de maig.
  • Taller de vídeo digital: per aprendre a realitzar vídeos creatius i presentacions de fotografies amb el programa PowerDirector. Començarà el dimarts 29 a les 10 h.
  • Taller de fotografia: per treballar i tractar les imatges amb el programa Photoshop. A partir del 29 de maig a les 17 h.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25.

Programa d’activitats per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys

Tornar