Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà ofereix tallers per a persones afectades de càncer i per als seus familiars
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix tallers per a persones afectades de càncer i per als seus familiars

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller per a persones afectades de càncer i un per als seus familiars per tractar les conseqüències psicosocials que té aquesta malaltia sobre la persona afectada i el seu entorn, sobretot familiar. Els tallers, emmarcats en el programa ‘La salut al dia’ aniran a càrrec de la doctora en Psicologia, psicooncòloga i especialista en Psicologia Clínica, Tània Estapé.

El primer dels tallers serà per a persones afectades i tindrà lloc el dimecres 22 de novembre, de 18 a 21 hores. En aquesta sessió es treballarà les repercussions psicològiques del càncer. Es proporcionaran pautes concretes per aprendre a gestionar les emocions i es donaran eines per reforçar la relació entre afectats i les persones del seu entorn més proper. El següent taller, enfocat als familiars, es realitzarà el dimecres següent, 29 de novembre, també de 18 a 21 hores. Tots dos tallers seran a l’edifici Crèdit Centre (avinguda Meritxell, 80, d’Andorra la Vella).

L’activitat és gratuïta però cal confirmació prèvia obligatòria al telèfon 88 88 80.

Tània Estapé

La psicooncòloga Tània Estapé és doctora en Psicologia, especialista en Psicologia Clínica i psicoterapeuta acreditada.

Estapé és la directora de l’àrea psicosocial de la Fundació Fefoc, on porta a terme tasques assistencials en grup i individuals, de recerca i de docència.

És col·laboradora docent de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat Central de Catalunya. També és codirectora del Màster en psicooncologia de la Universitat de Barcelona.

Estapé va ser psicooncòloga becària en el Servei d’Oncologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Ha portat a terme diversos treballs d’investigació sobre aspectes psicosocials relacionats amb el càncer en el pacient i la seva família, i sobre l’impacte d’aquesta malaltia en diverses poblacions, sobretot en la gent gran.

També ha presentat diversos treballs en congressos internacionals i ha participat en activitats docents dirigides a professionals i a la població general sobre actituds davant del càncer. És una destacada experta en aquesta especialitat.

Programa ‘La salut al dia’ de la Fundació Crèdit Andorrà

La iniciativa s’emmarca en el programa ‘La salut al dia’ de la Fundació Crèdit Andorrà, una línia de treball orientada a col·laborar en la millora de la salut i de la qualitat de vida de la població. L’objectiu és oferir informació i formació a les persones afectades per problemàtiques i malalties de gran impacte social, per oferir-los eines per fer front al dia a dia.

La Fundació organitza conferències de divulgació general, tallers de formació i material divulgatiu.

Tornar