Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller pràctic sobre alimentació saludable a L’espai
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller pràctic sobre alimentació saludable a L’espai

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller pràctic sobre amanides per als usuaris de L’espai. L’activitat, emmarcada en els tallers d’alimentació saludable del programa Envelliment saludable, tindrà lloc el proper dimarts dia 8 de maig a les 16.30 h.

Els aliments crus són especialment vitamínics i en aquest taller es treballaran les propietats de les hortalisses de temporada, alhora que es practicaran combinacions saludables que ajudaran a rebre el bon temps.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé per telèfon al 86 80 25.

Programa d’activitats per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.

Tornar