Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller sobre aplicacions mòbils d’emergències a L’espai
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller sobre aplicacions mòbils d’emergències a L’espai

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix la propera setmana tres activitats destinades a la gent gran en el marc del programa Envelliment Saludable. La primera activitat serà un taller per aprendre a utilitzar una aplicació mòbil d’emergències i els recursos que aquesta pot oferir. Tindrà lloc el dimarts 17 d’abril, a les 16.30 h i s’organitza en col·laboració amb la Creu Roja.

El dijous 19 d’abril, a les 10 h, els usuaris de L’espai faran una visita guiada a la Casa d’Areny Plandolit, a Ordino, un dels museus més emblemàtics del país. La visita permetrà conèixer l’Andorra dels segles XIX i XX i també inclourà una passejada pels jardins del recinte. És una activitat organitzada en col·laboració amb el Govern d’Andorra.

Finalment, el divendres dia 20 d’abril, a les 11 h, es durà a terme un taller de percussió corporal. Una activitat en la que es treballarà el reconeixement del cos com a instrument i es desenvoluparà la coordinació, la capacitat de concentració i la creativitat.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25.

Programa d’activitats per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.

Tornar