Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller sobre banca ‘online’ i una visita guiada al Museu Carmen Thyssen Andorra
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller sobre banca ‘online’ i una visita guiada al Museu Carmen Thyssen Andorra

La Fundació Crèdit Andorrà organitza dues noves activitats per a les següents setmanes. Dimecres 17 d’octubre, de 16.30 a 18 h, tindrà lloc un taller sobre banca online. Una activitat pensada per conèixer els avantatges d’utilitzar l’e-Crèdit, la banca online de Crèdit Andorrà. S’aprendrà com s’hi pot donar d’alta i quines operacions s’hi poden fer amb l’objectiu de treure el màxim partit a la seva comoditat, rapidesa, accessibilitat i seguretat.

La setmana següent, el dia 24 d’octubre, a les 10 h, els usuaris de L’espai podran fer una visita guiada a l’exposició temporal d’obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25.

Programa d’activitats per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.

Tornar