Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller virtual sobre salut nutricional
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller virtual sobre salut nutricional

• L’activitat, que tindrà lloc el dimecres 14 a les 16 h, forma part del programa ‘Envelliment saludable’ per a persones majors de 60 anys

• El taller es durà a terme a través de la plataforma virtual de formació de la Fundació

La Fundació Crèdit Andorrà continua la formació virtual a L’espai, el centre social, d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà, amb un taller preventiu sobre salut nutricional. En aquest taller s’ensenyarà com planificar un menú equilibrat i econòmic, on es poden comprar aliments amb continguts similars de nutrients i es proposaran combinacions que garanteixin una bona alimentació. La sessió tindrà lloc el dia 14 d’octubre, a les 16 h.

Aquesta proposta de la Fundació Crèdit Andorrà està pensada per poder seguir la formació en directe. Per fer-ho s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: www.fundaciocreditandorra.ad.

La Fundació Crèdit Andorrà va posar en marxa L’Aula Virtual de L’espai a causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19 per estar més a prop de la societat i fomentar, a través d’eines virtuals, l’educació i la formació. Vista la bona acceptació que ha tingut la plataforma i amb la voluntat que els usuaris de L’espai puguin participar d’una manera més segura i des de casa dels cursos i tallers, la Fundació aposta per una nova temporada de formació virtual.

Programa d’activitats per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de les persones més grans de 60 anys eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut.

Tornar