Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà organitza una ruta de senderisme guiada
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà organitza una ruta de senderisme guiada

La Fundació Crèdit Andorrà organitza una ruta de senderisme guiada per promoure la marxa a l’aire lliure d’una manera molt planera per tal de gaudir de la natura, els paisatges i els seu elements d’interès històric i cultural fent esport.

La ruta es farà fins a Segudet. Els participants sortiran del poble d’Ordino i seguiran el riu fins a arribar al bosc de Segudet, un bosc d’avets idoni per fer-hi activitats a la natura. L’activitat, emmarcada en el programa Envelliment saludable tindrà lloc el proper dijous dia 17 de maig a les 9 h.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25.

Programa d’activitats per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.

 

Tornar