Segueix-nos
La Fundació Crèdit Andorrà organitza una xerrada sobre prevenció i seguretat a la llar per als usuaris de L’espai
M'agrada Imprimir

La Fundació Crèdit Andorrà organitza una xerrada sobre prevenció i seguretat a la llar per als usuaris de L’espai

La Fundació Crèdit Andorrà organitza una xerrada sobre prevenció i seguretat a la llar. En aquesta sessió s’identificaran els diferents riscos a la llar i s’ensenyarà com prevenir-los per tal d’evitar accidents. Els participants també aprendran com han de comunicar una emergència i com han d’actuar en cas d’accident i es donaran alguns consells bàsics en cas d’incendi, per als primers auxilis i per a una evacuació imminent. Aquest taller tindrà lloc demà dia 3 d’abril, a les 16.30 h.

Per altra banda, el taller ajornat sobre els avantatges del pagament online, tindrà lloc el dijous 11 d’abril, a les 16.30 h. En aquesta sessió formativa es donaran a conèixer les diferents possibilitats de pagament online que existeixen actualment i es treballaran els passos que s’han de seguir per fer una compra segura per Internet. Aquestes activats pretenen posar a l’abast de les persones més grans de 60 anys les noves eines que ofereixen la societat del coneixement i les noves tecnologies.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25.

Programa d’activitats per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.

Tornar