Segueix-nos
La Fundació ONCA estrena el nou projecte musical ‘Música al Claror’
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA estrena el nou projecte musical ‘Música al Claror’

El programa Música i creativitat de la Fundació ONCA -entitat promoguda pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà–, ha dissenyat un nou projecte musical, Música al Claror, a demanda del Taller Claror de la Seu d’Urgell. L’activitat està adreçada als usuaris del centre.

Després de l’experiència amb els dos Tastets de Musica’t realitzats el 2016 i el 2017, el Taller Claror de la ciutat urgellenca ha sol·licitat la col·laboració de la Fundació ONCA per organitzar un projecte de més llarga durada que s’iniciarà dijous 11 de gener i finalitzarà el 26 de juliol. L’activitat, que comptarà amb divuit participants i els seus acompanyants, serà quinzenal. Es durà a terme els dijous de les 15.15 h a les 16.30 h a les mateixes instal·lacions del centre. 

El projecte estarà liderat per Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, amb la participació de Pilar Planavila (músic, mestra i musicoterapeuta) que s’incorpora per primer cop al programa. Música i creativitat té com a objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l’abast de tothom la participació artística.

Tornar