Segueix-nos
La Fundació ONCA finalitza el cicle ON-CARRER i el cicle Engordany a duo
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA finalitza el cicle ON-CARRER i el cicle Engordany a duo

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, tanca la segona edició del cicle ON-CARRER el divendres 27 d’agost, i el cicle Engordany a duo, el pròxim dimecres 25 d’agost.

El cicle ON-CARRER acaba a la parròquia de Sant Julià de Lòria amb tres actuacions. El Duet Khalm actuarà avui, dilluns, a les 18 h a Casa Comuna. El grup està format per Anna Sánchez (veu) i Toni Fernández (guitarra), que interpreten covers i temes propis sense por a experimentar amb diversos estils com poden ser el jazz, pop, soul, hip hop, funky, bossa nova, entre d’altres.

El segon dia d’actuació serà el dimecres 25 d’agost a càrrec de Pamina Trio- La flauta màgica. La formació, composta per Jordi Coll (violí), Marta Santamaria (flauta) i Anna Costa (violoncel i narració del conte), actuaran a les 19 h a la plaça Sant Roc. El grup presenta la història de l’òpera de la flauta màgica de W. A. Mozart explicada en forma de conte adaptat per a un públic infantil i juvenil, i de manera teatralitzada.

La darrera actuació del cicle d’estiu de la Fundació ONCA serà la de Guillem TudóSwing americà dels 60 als 80, el divendres 27 d’agost. Tudó actuarà a la plaça Laurèdia, a les 18 h, i oferirà una proposta musical amb veu i saxofon, que permet reviure els clàssics del swing i del jazz de les últimes dècades del s. XX.

En cas de mal temps, totes les actuacions es duran a terme al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià amb aforament limitat.

Quant al cicle Engordany a Duo, hi haurà l’actuació del Duo Elias i Carolina, amb Elias Porter (violí i viola) i Carolina Bartumeu (violoncel). Els dos músics presenten una combinació que explora la línia entre l’estil clàssic i el modern. L’actuació serà el dimecres 25, a les 19 h, a la plaça d’Engordany.

28a Temporada Fundació ONCA

CICLE ON-CARRER

Dilluns 23 d’agost de 2021, a les 18 h

Casa Comuna

Duet Khalm

Anna Sánchez (veu)

Toni Fernández (guitarra)

Amb una trajectòria de cinc anys, el DUET KHALM ha format part de festivals com el Barcelona Blind Concerts i el Festival Melo_dia. També ha participat en projectes com els EMNIs (podcast) o el més recent, Directe a l’estudi amb La Capsa.

Dimecres 25 d’agost de 2021, a les 19 h

Plaça Sant Roc

Pamina Trio- La flauta màgica

Jordi Coll (violí)

Marta Santamaria (flauta)

Anna Costa (violoncel i narració del conte)

La formació presenta la història de l’òpera de la flauta màgica de W. A. Mozart explicada en forma de conte adaptat per a un públic infantil i juvenil, i de manera teatralitzada. Al mateix temps s’il·lustra la història amb imatges que

ajuden d’una manera visual i atractiva a seguir la història. Entremig de la àries originals de Mozart són interpretades a duet i a trio amb flauta, violí i violoncel.

Divendres 27 d’agost, a les 18 h

Plaça Laurèdia

Guillem Tudo- Swing americà dels 60 als 80

Guillem tudó (veu i saxo)

El swing americà dels 60 als 80, és una proposta musical amb veu i saxofon, que permet reviure els clàssics del swing i del jazz de les últimes dècades del s. XX. Captivar el públic i fer-los gaudir d’un moment musical amb el record de melodies conegudes que han format part, tard o d’hora, de la nostra cultura.

CICLE ENGORDANY A DUO

Dimecres 25 d’agost, a les 19 h

Plaça d’Engordany

Duo Elias i Carolina

Elias Porter (violí i viola)

Carolina Bartumeu (violoncel)

Una combinació que explora la línia entre la música clàssica i moderna.

 

Tornar