Segueix-nos
La Fundació ONCA ofereix el darrer taller creatiu de la temporada, a càrrec d’Anna Vega
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA ofereix el darrer taller creatiu de la temporada, a càrrec d’Anna Vega

La Fundació ONCA, emparada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, organitza el darrer taller de la temporada a càrrec d’Anna Vega, titulat, “Taller de música compartida”. Per tercera vegada, l’especialista en música per a nadons i per a famílies, s’incorpora a les propostes formatives de la Fundació ONCA i presenta un taller per professionals i, per primera vegada oferim un taller per gent gran, que es duran a terme el divendres 29 de novembre, i el dissabte 30 de novembre serà el torn del taller per les famílies.

El divendres 29 de novembre de 10 a 13.30 h, tindrà lloc un Taller dirigit  a professionals obert als treballadors vinculats al programa social de la Fundació ONCA, taller que donarà continuïtat a la primera sessió formativa realitzada el passat 23 de maig. Es durà a terme a La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Com a novetat, el divendres a les 16.30 h i a les 18 h, es realitzarà dues sessions del Taller de música per la gent gran de la Llar de Lòria de la parròquia laurediana. Aquestes dues activitats estan vinculades al programa social de la Fundació ONCA.

D’altra banda, avui s’obren les inscripcions pel Taller de música compartida dirigida a les famílies, que es realitzarà a La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, el dissabte 30 de novembre. El taller es vertebra en dos grups: el Grup 1 per a nadons que no caminen, serà d’11 a 11.50 h, o bé de 16.30 a 17.10 h. El Grup 2 per a nadons/infants que caminen, serà de 12 a 13 h, o bé de 17.30 a 18.30 h. Ambdós cassos, cal escollir un horari de matí o de tarda.

Les inscripcions s’han de formalitzar a produccioonca@gmail.com i les places són limitades. El preu per als tallers familiars, és de 10 € per família. Aquesta quota serà abonada directament el dia del taller, abans d’iniciar l’activitat.

Segons Anna Vega, “un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó/infant i la mare i/o el pare (o germans), fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família. Serà la música la que acompanyarà al nadó/infant en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos…, i l’ajudarà a estimular i desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l’escolta, l’afectivitat, la psicomotricitat, el moviment, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits. Les famílies disposaran d’un munt de recursos perquè puguin continuar amb les activitats proposades a casa”.

Hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el Comú de Sant Julià de Lòria.

26a Temporada de la Fundació ONCA – 2019

TALLER FORMATIU “Taller de música compartida”

Anna Vega

Divendres 29 i dissabte 30 de novembre de 2019

Taller per a professionals

Divendres, de 10 a 13.30 h

La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Taller per a gent gran

Divendres a la Llar de Lòria

Grup 1 de 16.30 a 17.30 h

Grup 2 de 18 a 19 h

Tallers per a famílies

Dissabte a La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Grup 1: Famílies i nadons menors de 12 mesos (que no caminen), el dissabte, d’11 h a 11.50 h, o de 16.30 a 17.10 h

Grup 2: Famílies i infants d’1 a 3 anys (que caminen), el dissabte, de 12 a 13 h o de 17.30 a 18.30 h

Inscripció prèvia a produccioonca@gmail.com – 10 € per família (pagament en efectiu abans de l’inici de cada taller) 

Inscripció prèvia: produccioonca@gmail.com

Tornar