Segueix-nos
La Fundació ONCA ofereix el darrer taller creatiu de la temporada, a càrrec d’Anna Vega
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA ofereix el darrer taller creatiu de la temporada, a càrrec d’Anna Vega

La Fundació ONCA, emparada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, obre les inscripcions pel darrer taller creatiu de la temporada 2018, titulat Música en família, a càrrec d’Anna Vega. Per primera vegada, l’especialista en música per a nadons i per a famílies, s’incorpora a les propostes formatives de la Fundació ONCA i presenta un taller que es durà a terme el dissabte 6 i el diumenge 7 d’octubre, a La Trapa, al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

El taller es vertebra en dues propostes diferenciades: el Taller de música compartida, organitzada en dos grups per a nadons que no caminen i nadons/infants que caminen, acompanyats d’adults; i el Taller música abans de néixer, per a mares i/o parelles en gestació.

El Taller de música compartida, obert per a nadons que no caminen, es durà a terme de 10 a 10.50 h, i el de nadons/infants que caminen, tindrà lloc d’11.15 h a 12.15 h, tant dissabte com diumenge. En ambdós cassos, cal escollir el dia.

Segons Anna Vega, “Un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó/infant i la mare i/o el pare (o germans), fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família. Serà la música la que acompanyarà al nadó/infant en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos…, i l’ajudarà a estimular i desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l’escolta, l’afectivitat, la psicomotricitat, el moviment, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits. Les famílies disposaran d’un munt de recursos perquè puguin continuar amb les activitats proposades a casa”. Cada sessió té una durada de cinquanta minuts.

El Taller música abans de néixer per a mares i/o parelles en gestació es durà a terme dissabte, de 15.30 h a 17 h, o bé de 17.30 h a 19 h. Els interessats hauran d’escollir entre un dels dos horaris. Segons la responsable del taller “L’embaràs és un moment important de canvi en la dona, un moment d’escolta i de creixement interior i de parella. Es presenta un taller on la veu, el cant prenatal, les visualitzacions, la relaxació, el massatge sonor i el moviment, seran les eines que ens ajudaran a gaudir i viure més intensament aquests moments tant especials”. Cada sessió té una durada d’una hora i mitja.

Les inscripcions s’han de formalitzar a produccioonca@gmail.com i les places són limitades.

Hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el Comú de Sant Julià de Lòria.

25a Temporada de la Fundació ONCA – 2018

TALLER FORMATIU Música en família

Anna Vega

Dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre del 2018

La Trapa – Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Gratuït amb inscripció prèvia: produccioonca@gmail.com

Taller de música compartida (a escollir horaris segons el grup)

Grup 1: Famílies i nadons menors de 12 mesos (que no caminen), el dissabte de 10 h a 10.50 h o el diumenge de 10 h a 10.50 h.

Grup 2: Famílies i infants d’1 a 3 anys (que caminen), el dissabte d’11.15 h a 12.15 h o el diumenge d’11.15 h a 12.15 h.

Taller Música abans de néixer (a escollir entre els dos horaris)

Grup 1: Mares i/o parelles en gestació, el dissabte de 15.30 h a 17 h.

Grup 2: Mares i/o parelles en gestació, el dissabte de 17.30 h a 19 h.

 

Tornar