Segueix-nos
La Fundació ONCA ofereix el segon espectacle del projecte educatiu 2018
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA ofereix el segon espectacle del projecte educatiu 2018

La Fundació ONCA (integrada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà) ha ofert aquest dissabte l’espectacle El flautista d’Hamelín de la Maquineta Produccions que, de fet, havia esgotat les entrades feia diesi ha omplert el Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Es tractava del segon concert familiar emmarcat en el projecte educatiu de la Fundació ONCA.

La proposta barreja titelles, narració i música en directe per abraçar així diferents disciplines com la musical, la poesia o el teatre. Tal com ha explicat la directora de la companyia, Susanna Barranco, la voluntat és incloure “el màxim de disciplines artístiques” perquè els infants puguin gaudir d’una “visió més completa” de l’espectacle i perquè això sigui una porta d’entrada al món de les arts escèniques en general i de la música clàssica en particular.

A través de la història del flautista d’Hamelín els més petits de la casa s’han pogut endinsar, molt especialment, en el món de la música. De fet, la companyia ha elaborat uns textos en què introdueix cert llenguatge perquè els infants es familiaritzin amb aspectes musicals com els silencis, la clau de sol… 

Durant l’espectacle, d’aproximadament 50 minuts, s’han interpretat peces de Mozart, Bach, Telemann o Debussy. 

Tornar