Segueix-nos
La Fundació ONCA ofereix un nou taller creatiu de la temporada, a càrrec d’Anna Vega
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA ofereix un nou taller creatiu de la temporada, a càrrec d’Anna Vega

La Fundació ONCA, emparada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, obre les inscripcions per un nou taller creatiu de la temporada 2019, titulat “Taller de música compartida”, a càrrec d’Anna Vega. Per segona vegada, l’especialista en música per a nadons i per a famílies, s’incorpora a les propostes formatives de la Fundació ONCA i presenta un taller que es durà a terme el divendres 24 i el dissabte 25 de maig a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella.

El taller es vertebra en dues propostes diferenciades: Taller per a professionals i  Taller per a famílies, organitzat en dos grups, un per a nadons que no caminen i l’altre per a nadons/infants que caminen i que estan acompanyats per l’adult.

Per primera vegada, s’organitza una proposta dirigida als professionals, que es durà a terme el divendres 24 de maig, de 10 a 13 h, i serà obert als treballadors vinculats al programa social de la Fundació ONCA, als professors de música, o al púbic en general interessat en conèixer eines, jocs i estratègies, musicals, didàctiques i pedagògiques per aplicar-les als seus àmbits d’actuació.

El Taller per a famílies, obert per a nadons que no caminen, es durà a terme dissabte 25 de maig, de 10 a 10.50 h, o bé de 16 a 16.50 h. Els tallers per a nadons/infants que caminen, seran d’11.15 a 12.15 h, o bé de 17.15 a 18.15 h. Ambdós cassos, cal escollir un horari de matí o de tarda.

Segons Anna Vega, “un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó/infant i la mare i/o el pare (o germans), fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família. Serà la música la que acompanyarà al nadó/infant en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos…, i l’ajudarà a estimular i desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l’escolta, l’afectivitat, la psicomotricitat, el moviment, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits. Les famílies disposaran d’un munt de recursos perquè puguin continuar amb les activitats proposades a casa”.

Les inscripcions s’han de formalitzar a produccioonca@gmail.com i les places són limitades. El preu del taller per professionals, és de 5 € per participant, i el preu per als tallers familiars, és de 10 € per família. Aquesta quota serà abonada directament el dia del taller, abans d’iniciar l’activitat.

Hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el Comú d’Andorra la Vella.

26a Temporada de la Fundació ONCA – 2019

TALLER FORMATIU “Taller de música compartida”

Anna Vega

Divendres 24 i dissabte 25 de maig de 2019

Institut de música del Comú d’Andorra la Vella – La Llacuna

Inscripció prèvia: produccioonca@gmail.com

Taller per a professionals

Divendres, de 10 a 13 h

Inscripció prèvia a produccioonca@gmail.com – 5 € per participant  (pagament en efectiu abans de l’inici del taller) 

Tallers per a famílies

Grup 1: Famílies i nadons menors de 12 mesos (que no caminen), el dissabte, de 10 h a 10.50 h, o de 16 a 16.50 h

Grup 2: Famílies i infants d’1 a 3 anys (que caminen), el dissabte, d’11.15 h a 12.15 h, o de 17.15 a 18.15 h

Inscripció prèvia a produccioonca@gmail.com – 10 € per família (pagament en efectiu abans de l’inici del taller).


Tornar