Segueix-nos
La Fundació ONCA tanca la campanya L’ONCA AMB TU amb un nou projecte audiovisual
M'agrada Imprimir

La Fundació ONCA tanca la campanya L’ONCA AMB TU amb un nou projecte audiovisual

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, tanca la campanya L’ONCA AMB TU, iniciada el 15 de març amb motiu de la crisis sanitària de la COVID-19. Durant el confinament, la Fundació ONCA ha treballat sobre tres eixos principals: Andorra – educació – funció social. S’han creat més de 90 càpsules artístiques i didàctiques amb músics i col·laboradors vinculats a la Fundació. L’ON-CANÇÓ i JONCA EN DANSA, han estat dos projectes audiovisuals que han comptat amb músics de l’ONCA i de la JONCA, entre altres artistes del país.
Segons Albert Gumí, comissari artístic de la Fundació ONCA, “per tancar la campanya del confinament, donar la benvinguda a l’estiu i a la nova realitat, hem promogut la creació del darrer projecte audiovisual que, sota el nom de TOTS SOM ONCA, està protagonitzat per persones que formen part dels tallers musicals sociocomunitaris de la Fundació: Música i Creativitat i Música al Claror. És un treball que ha comptat amb la participació de 64 artistes”. 

TOTS SOM ONCA, que es comparteix a partir d’avui a les xarxes, s’afegeix a la campanya #JoSumoPerAndorra i #oncaambtu.

Aquest darrer projecte audiovisual ha estat liderat per l’equip humà del programa social de la Fundació. Ivan Caro i Pilar Planavila, han estat els responsables de la proposta musical i el Pasdoble de l’Estevet Ubach, acordionista de la Seu d’Urgell que animava les festes amb acordió i bombo, ha estat l’escollida per a la proposta artística. Joan Hernández, ha estat el responsable de la coordinació participativa dels professionals socials, dels usuaris, dels acompanyants-educadors de cada centre participant i de les persones que de forma individual, han col·laborat en aquesta nova iniciativa.

TOTS SOM ONCA

Pasdoble – Estevet Ubach

Idea original i producció – Fundació ONCA
Arranjament i direcció musical – Ivan Caro i Pilar Planavila  
Coreografia – Ivan Caro

Músics – Àlex Arajol (violí), Ivan Caro (gralla), David Font (guitarra), Albert Gumí i Unai Gutiérrez (clarinets), Joan Hernández (ukelele), Alberto Herrera (bateria), Teo Herrera (baix), Déborah López (teclat), Pilar Planavila (acordió) i David Sanz (guitarra).
Dansa – Pauline Da Costa, Marta Moran, Verònica Pérez i Mònica Vega.
Centre de dia de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell: Amèlia, David, Gerard, Josep, Juan, Leti, Míriam, Òscar, Renata i Sergi.
Taller Claror de la Seu d’Urgell: Antonio, Aurora, Gabriel, Joan, Josep Júlia, María Carmen, Paco, Verònica i Xènia.
Taller Ocupacional (Xeridell) de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell: Alberto, Ana, Aida, Ari, Cinta, Coraima, Edgar, Erika, Fèlix, Helena, Jenny, Laura, Nàdia, Naual, Núria, Pau, Pepe, Ruben Manel, Rui, Sergi, Sílvia, Susana i Tavi.
Animació stop-motion – Anna Frases (La Moixera)

Disseny vídeo – Àlex Tena
Producció i edició vídeo – Mira Audiovisual
Producció i edició àudio – Ivan Caro i Joan Hernández  

Amb la col·laboració de:
Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell
Taller Claror de la Seu d’Urgell

Tornar