Segueix-nos
La música viatjarà per tot el país amb una nova edició de l’ON-CARRER
M'agrada Imprimir

La música viatjarà per tot el país amb una nova edició de l’ON-CARRER

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, tornarà a omplir les places i els carrers d’arreu del país amb el cicle d’estiu nomenat ON-CARRER. Sota el lema La música surt al carrer, un total de 26 grups actuaran per totes les parròquies entre el dilluns 12 de juliol i el divendres 27 d’agost. 

El cicle d’estiu manté el format de l’edició anterior amb un caire “casual” evitant la concentració de públic i afavorint la “sorpresa” de trobar-se la música pels carrers. Totes les actuacions es presentaran en format acústic amb gèneres musicals diferents, com la clàssica, el jazz, la música electrònica, la cançó d’autor, el blues, el swing o la música tradicional. En total, 50 artistes en seran els protagonistes formant part de 10 solos, 8 duets i 8 formacions de trio.

Segons la cap de Producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny, “Aquesta segona edició del cicle d’estiu ens encoratja a continuar treballant pels artistes del país, havent rebut de nou, un gran nombre de propostes diverses i interessants. Alguns dels artistes ja es varen estrenar l’any passat, però d’altres, s’hi han afegit enguany fet que ens enorgulleix. La complicitat dels departaments de cultura dels comuns del Principat és vital per continuar treballant per la cultura andorrana i en aquest sentit, des de la Fundació ONCA, agraïm la seva estreta col·laboració. El cicle és el fruit d’un joc a tres bandes: artistes, parròquies i Fundació ONCA”. 

ON-CARRER anirà fent una gira arreu de les set parròquies i el recorregut serà el següent: s’iniciarà la setmana del 12 de juliol a Encamp i el Pas de la Casa amb els grups Joan Acoustic Simurobotor, Alberto Herrera Trio, Quim Salvat- Quan la música pot anar més enllà i Jordi Gendra- Sessió DJ. La setmana del 19 de juliol serà el torn d’Ordino amb un únic dia d’actuació, el dimecres, dia 21, amb Martha Roquett, Julia Amor i Guillem Tudó amb La chanson française. La Massana acollirà el cicle la setmana del 26 de juliol amb el duet Green Note, Holt & Vuelcom i Old School. A partir del 2 d’agost, el cicle arribarà a Canillo de la mà de Teresina Serra, AXEL HIT & VIT2BEAT- Retrospectiva i el duet Think Twice Band. La setmana del 9 d’agost es farà a Escaldes-Engordany amb la música del duet JAMP, Trio Goldberg, Trio D3, Lady Scarlett i Messin’ with the keys. A Andorra la Vella, el cicle se celebrarà la setmana del 16 d’agost i es podran escoltar les actuacions de les Antònies Darkness, La Sonsoni, el duet Ismael González, B Sharp Trio Vibrand en clau de soul. El cicle finalitzarà la setmana del 23 d’agost a Sant Julià de Lòria amb el Duet Khalm, La flauta màgica a càrrec de Pamina Trio i el swing americà dels 60 als 80 de Guillem Tudó.

 28a Temporada Fundació ONCA

CICLE ON-CARRER

Del 12 de juliol al 27 d’agost de 2021

26 grups – 26 actuacions

–       Joan Acoustic Simurobotor      

–       Alberto Herrera Trio       

–       Quim Salvat– Quan la música pot anar més enllà      

–       Jordi Gendra – Sessió DJ   

–       Martha Roquett    

–       Julia Amor   

–       Guillem Tudó – La chanson française

–       Green Note

–       Holt & Vuelcom

–       Old School

–       Teresina Serra – GLICMUSIC

–       AXEL HIT & VIT2BEAT – Retrospectiva

–       Think Twice Band

–       JAMP      

–       Trio Goldberg

–       Trio D3

–       Lady Scarlett   

–       Messin’ with the keys   

–       Antònies Darknes

–       La Sonsoni

–       Ismael González

–       B Sharp Trio

–       Vibrand en clau de soul

–       Duet Khalm

–       Pamina Trio – La Flauta Màgica

–       Guillem Tudó – El swing americà dels 60 als 80

 

 

Tornar