Segueix-nos
M'agrada Imprimir

La volta al món a través de la dansa per tancar el 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

El tercet de guitarres Trío Desconcierto va actuar per primera vegada a l’església parroquial d’Ordino fa un any i mig. Aquest diumenge ho ha tornat a fer per cloure el 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. “Tocar en aquest espai i en aquest festival és quelcom important per a nosaltres, Narciso Yepes és un referent per tots els guitarristes i formar part d’un festival que porta aquest nom és un gran orgull”, ha expressat el membre del grup Simón Maisano. El concert ha servit per fer un viatge pel món a través de la dansa.

El Trío Desconcierto ha ofert un recorregut per diferents estils de dansa que han sorgit en latituds i cultures molt diverses, des de danses folklòriques fins a urbanes modernes, passant per la ‘cueca’ xilena, el vals europeu i el tango argentí. El tercet de guitarres ha seleccionat, de tot el seu repertori, el que sorgeix de les danses amb l’objectiu de “mostrar totes aquelles danses que es fan arreu del món”, ha ressaltat el membre del grup David Font. El concert a tingut lloc a les 12 del migdia i ha comptat amb una vuitantena de persones que han vist, escoltat i gaudit del concert.

D’aquesta manera el 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà ha abaixat el teló. Per aquesta edició hi ha passat Miguel Poveda, Candy Dulfer, s’ha realitzat un record especial a Narciso Yepes a través d’un concert i també s’ha interpretat una mirada diferent sobre el conte d’Alícia al país de les meravelles.

Tornar