Segueix-nos
M'agrada Imprimir

L’ENA dona el tret de sortida a la temporada 2018 amb ‘De quin color és un petó?’

L’Escena Nacional d’Andorra (plataforma impulsada pel Govern, la Fundació Crèdit Andorrà i el comú de la Massana) ha donat el tret de sortida a la programació de l’any 2018 i el primer trimestre del 2019 amb l’estrena, aquest dissabte, de l’obra De quin color és un petó?, produïda per la pròpia ENA i l’Escola Líquid Dansa. L’espectacle familiar ha tingut lloc al teatre de les Fontetes de la Massana, exhaurint les entrades dels dos passis, i hi haurà una nova funció el diumenge 27 de maig a les 17 hores al Centre cultural i de congressos lauredià.

Tal com ha explicat la directora de l’obra, Mònica Vega, es tracta d’una adaptació d’un conte de Rocío Bonilla, que és una escriptora i il·lustradora que fa històries “per als més petits parlant les emocions, dels colors…”. A Líquid Dansa els va fer “molta gràcia” perquè Verònica Pérez, la protagonista (Minimoni), llegeix a les seves filles aquesta història i van pensar a adaptar-la. De fet, Líquid Dansa feia temps que volia fer un espectacle infantil i des de l’ENA es va comptar amb ells per plasmar aquest projecte, que barreja dansa i teatre.

Es tracta d’un espectacle “molt visual, plàstic i emotiu” i que intenta entrar dins “el món i el llenguatge dels nens”, un públic al qual, tal com explica Vega, “se’ls ha de tenir molt de respecte”, ja que cal “entendre què senten” perquè l’obra els pugui atrapar.

Els tres intèrprets de De quin color és un petó?, Dani Sampaio, Verònica Pérez i Pere Vilarrubla, fa dos mesos que treballen en aquesta proposta i ara esperen que després d’aquestes tres funcions n’hi pugui haver d’altres.

Tornar