Segueix-nos
L’ENA i La Moixera estrenen l’espectacle familiar ‘L’ós bru no menja sopes’
M'agrada Imprimir

L’ENA i La Moixera estrenen l’espectacle familiar ‘L’ós bru no menja sopes’

L’Escena Nacional d’Andorra (plataforma impulsada pel Govern, la Fundació Crèdit Andorrà i el comú de la Massana) juntament amb La Moixera han estrenat aquest dimarts 24 d’octubre l’obra L’os bru no menja sopes, que “a través de les eines escèniques” fa arribar “un missatge educatiu” als infants, tal com ha destacat la directora, Ester Nadal.

Aquest espectacle s’emmarca en els Contes salvatges que ja en la temporada 2016 de l’ENA van donar fruit a la proposta El llop no és tan dolent com el pinten. Tal com destaca l’actriu que interpreta l’obra, Anna Frases, l’objectiu és que els més petits de casa “coneguin els animals del Pirineu” ja que normalment en els contes tradicionals no s’explica com són. Es tracta d’aprofitar els contes tradicionals i “donar-los la volta” de tal manera que serveixin per apropar el patrimoni natural del país als infants. En aquest cas, s’ha aprofitat el conte de la Rínxols d’or perquè els nens coneguin l’os i el seu hàbitat.

Aquesta obra, que s’ha estrenat aquest dimarts a la biblioteca de Sant Julià de Lòria davant una trentena d’infants, es podrà tornar a veure divendres 27 d’octubre a les 18 hores a la biblioteca de la Massana. Amb aquesta proposta es tanca la temporada 2017 de l’ENA però tant Nadal com Frases destaquen que l’espectacle (que ha comptat amb la participació d’Anna Mangot en el vestuari i l’escenografia, Lluís Cartes en la música i Joan Nadal en l’assessorament d’escenografia) tindrà continuïtat a biblioteques o escoles, entre d’altres escenaris, de la mateixa manera que l’està tenint el del llop.

Tornar