Segueix-nos
‘Les cigonyes venen de Tailàndia’, amb participació de l’andorrà Boris Cartes, fa gaudir el públic de les Fontetes de la Massana
M'agrada Imprimir

‘Les cigonyes venen de Tailàndia’, amb participació de l’andorrà Boris Cartes, fa gaudir el públic de les Fontetes de la Massana

El teatre de Les Fontetes de la Massana ha estat l’escenari de l’estrena a Andorra de ‘Les cigonyes venen de Tailàndia’, una obra coproduïda per la companyia Els McGregor Teatre i l’Escena Nacional d’Andorra, plataforma de les arts escèniques impulsada conjuntament pel Govern d’Andorra, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà. El teatre ha comptat amb un nombrós públic, amb ganes de veure en acció als actors Xavier Alomà, Lara Correa, Laura Riera i l’andorrà Boris Cartes.

L’obra és una “comèdia thriller” i “generacional”, tal com ha explicat Cartes abans de l’actuació, que té com a punt de partida un sopar entre dues germanes, una de les quals està embarassada, i la parella de l’altra. Durant aquest sopar, la noia embarassada explica que el donant d’esperma li reclama la paternitat. A partir d’aquí, amb “la irrupció del quart personatge”, que és el donant d’esperma -interpretat per Cartes-, els fets “s’acaben precipitant en esdeveniments que no ens podem imaginar”, ha explicat.

Tot i ser una comèdia, ‘Les cigonyes venen de Tailàndia’ també proposa una reflexió social entorn de la maternitat i el fet de voler ser pares.

Abans d’estrenar-se a Andorra, l’obra ho va fer amb una bona acollida a El Maldà de Barcelona. ‘Les cigonyes venen de Tailàndia’ està escrita i dirigida per Blanca Bardagil i és la primera vegada que la jove companyia Els McGregor Teatre aposta per un text contemporani.

Els qui no han pogut assistir a la representació a Les Fontetes, tenen una segona oportunitat el proper dijous, 27 de setembre, a les 21.30 hores, a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos Lauredià.

Tornar