Segueix-nos
L’Escena Nacional d’Andorra presenta ‘Andorra’ de Jean Camp basat en la novel·la d’Isabel Sandy
M'agrada Imprimir

L’Escena Nacional d’Andorra presenta ‘Andorra’ de Jean Camp basat en la novel·la d’Isabel Sandy

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) estrena l’espectacle Andorra de Jean Camp, basat en la novel·la d’Isabel Sandy, el dimecres 27 de març, a les 21.30 h, a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany. La direcció artística de l’espectacle és a càrrec de Juanma Casero i l’elenc està composat per 22 actors andorrans sorgits del càsting celebrat el passat mes de gener.

ENTRADES DE L’ESPECTACLE
Les entrades, que són gratuïtes, estaran a disposició del públic, a partir del 18 de març, a l’oficina de turisme d’Escaldes-Engordany (Pl. Santa Anna, Tel. 890 881). L’aforament és limitat.

SOBRE ‘ANDORRA’
Amb aquesta proposta l’Escena Nacional d’Andorra posa sobre l’escenari la traducció del drama en quatre actes de Jean Camp sobre la novel·la Andorra o els homes d’aram de l’escriptora francesa Isabel Sandy.
Encara que existeixen precedents, en format de ràdio-teatre, als anys 30 i 40 a França, així com la versió cinematogràfica d’Emile Couzinet del 1941, amb aquesta proposta escènica serà la primera vegada en què veurem l’obra a escena i en llengua catalana. La història transcorre a l’Andorra de començaments del segle XX amb una societat patriarcal i rural on la família i l’honor d’aquesta, és més important que l’individu.

Tornar