Segueix-nos
L’espai acull un taller de música corporal amb l’objectiu de treballar la motricitat
M'agrada Imprimir

L’espai acull un taller de música corporal amb l’objectiu de treballar la motricitat

L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà ha acollit aquest divendres un taller de música corporal amb l’objectiu de treballar aspectes com el manteniment cognitiu i motriu, que ha anat a càrrec del musicoterapeuta Santi Serratosa. El taller ha comptat amb l’assistència de tretze padrines i padrins que durant una hora han treballat aspectes cognitius, de mobilitat, treballs de memòria i també d’atenció i concentració. 

Serratosa ha posat en relleu que amb sessions esporàdiques com aquesta és difícil veure una evolució immediata en la gent gran, “però sempre intento que l’estona que estigui treballant amb aquestes persones sigui un espai en el qual el procés d’aprenentatge sigui el màxim de lúdic i de benestar possible”. També ha destacat la importància de la música, “que afavoreix molt que l’estructura de la sessió sigui molt emocional”. Per tant, el musicoterapeuta ha tingut especial cura en què el repertori estigui relacionat “contínuament” amb aquest benestar emocional. 

A banda, ha recordat que tallers com aquest també posen l’accent en el caire més social, ja que la sessió esdevé un espai de retrobament perquè “de vegades són gent que durant el dia no es relacionen amb ningú”. Aquesta ha estat la tercera vegada que L’espai acull un taller de percussió corporal, una activitat que ha tingut una molt bona acollida cada vegada que s’ha celebrat.

Tornar