Segueix-nos
L’espectacle ‘Pintamúsica!’ tanca la temporada de concerts familiars de la Fundació ONCA
M'agrada Imprimir

L’espectacle ‘Pintamúsica!’ tanca la temporada de concerts familiars de la Fundació ONCA

Aquest dissabte al matí els nadons han estat els grans protagonistes a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. La companyia Viu el Teatre ha portat a l’escenari l’espectacle Pintamúsica! que, amb totes les entrades exhaurides, ha guiat més petits i les seves famílies per un recorregut a través de les estacions de l’any. Cada època es fonamentava en un color, una cançó i uns instruments determinats.

La música clàssica ha estat el fil conductor d’aquest espectacle, i també una adaptació del quadre ‘Dona i ocells en la nit’ de Joan Miró, instal·lat al fons de l’escenari, el qual s’anava omplint a mesura que avançava el viatge. 

Pintamúsica! ha tancat la temporada 2017 dels concerts familiars que organitza la Fundació ONCA, institució formada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà. En total, més de 800 persones han passat pels quatre espectacles del cicle (Tromponautes del cinema va ser el primer, Les estrelles de Mozart el segon, i Tot bufant el tercer). La cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny, s’ha mostrat molt contenta per l’èxit de públic i ha fet una valoració molt positiva del cicle d’enguany. Com a fundació musical, l’ONCA busca que els nens i nenes més petits creixin en el món de la música amb contingut i la gaudeixin ja des d’edats primerenques. 

La Fundació ONCA ja té tancades les cinc propostes (una més que aquest any) que formaran el cicle de concerts familiars pel 2018. Tot i que no ha avançat els noms dels espectacles, portarà al Principat diverses estrenes, algunes de companyies noves, i totes ben diferents entre elles, per tal d’enriquir el fet musical del país.

Tornar