Segueix-nos
Northern Cellos i el Sextet de violoncels de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, les dues properes cites d’Ordino Clàssic
M'agrada Imprimir

Northern Cellos i el Sextet de violoncels de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, les dues properes cites d’Ordino Clàssic

  • Els concerts tindran lloc el divendres 25 de novembre i el diumenge 18 de desembre, respectivament, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino
  • Les entrades es poden adquirir a www.ordinoclassic.ad i a l’Oficina de Turisme d’Ordino

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten, les dues properes cites de la cinquena edició d’Ordino Clàssic. El concert, Let’s Rock, Let’s Dance…Let’s Cello!, a càrrec dels Northern Cellos, tindrà lloc divendres, 25 de novembre, a les 21 hores. La següent actuació, Un concert de conte, tindrà lloc diumenge 18 de desembre, a les 12 hores. Les dues cites tindran lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino.

Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic: www.ordinoclassic.ad/entrades i a l’Oficina de Turisme d’Ordino, per un preu de 20 euros i 15 euros i gratuïtat pels nens de 0 a 10 anys, respectivament.

LET’S ROCK, LET’S DANCE…LET’S CELLO!
Concert a càrrec dels Northern Cellos, format per quatre joves violoncel·listes i un percussionista/bateria de les comarques gironines,que tindrà lloc el divendres, 25 de novembre, a les 21 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino.
Northern Cellos és probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics de l’Estat espanyol i un dels pocs d’Europa, que escortats per un bateria, interpretaran medleys de rock, pop, dance i metal.
Amb Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!, Northern Cellos presenta una proposta refrescant, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i ens han fet ballar durant els últims anys.

Amb un format innovador, ofereixen un espectacle únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran i tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii. També es podran escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns N’ Roses… i molts més!
Alternant els formats de violoncels elèctrics i acústics, Northern Cellos ofereix dos espectacles innovadors que no deixaran ningú indiferent. Des de les obres més conegudes de la història de la música del cinema, fins a grans èxits d’estils variats que van del pop al rock passant pel metal i el dance.

UN CONCERT DE CONTE
Concert a càrrec d’un sextet de violoncels de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Jordi Claret, Gaëtane Dunyslaeger, Manuel Martínez del Fresno, Olga Palou, Mireia Planas i Sylvie Reverdy, que tindrà lloc el diumenge, 18 de desembre, a les 12 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra. La selecció musical anirà a càrrec de l’Albert Gumí. L’espectacle comptarà també amb la presència de dues actrius andorranes, la Txell Díaz i la Elena Santiago.

Un concert de conte és la proposta familiar de l’edició d’enguany d’ORDINO CLÀSSIC, creada pel dramaturg Juanma Casero i amb la direcció de Joan Hernández, en què la màgia de la música i el teatre es fusionaran per fer descobrir la música clàssica d’una manera amena i divertida al públic familiar. Una bona manera d’iniciar-se en aquest gènere.

L’Alex i la Charly són dos personatges estranys encarregats que els contes de Nadal es mantinguin vius al llarg dels anys. Enguany els han convidat a un fantàstic concert de música clàssica perquè expliquin les seves històries. L’Alex i la Charly ens narraran els secrets i les aventures de la nit més màgica de l’any o, si més no, ho intentaran!

Tornar