Segueix-nos
Ordino Clàssic farà un homenatge al món del cinema amb ‘De pel·lícula!’
M'agrada Imprimir

Ordino Clàssic farà un homenatge al món del cinema amb ‘De pel·lícula!’

El concert tindrà lloc diumenge 20 de desembre, a les 12 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino

Les entrades es poden adquirir a www.ordinoclassic.ad/entrades

El comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten De pel·lícula! en la quarta cita d’aquesta tercera edició d’Ordino Clàssic. El concert vol ser un homenatge al món del cinema, amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d’algunes emblemàtiques pel·lícules com Harry Potter, Cinema Paradiso o Moulin Rouge, entre d’altres.

Les entrades estaran disponibles a partir de demà i es podran adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic: www.ordinoclassic.ad/entrades i a l’Oficina de Turisme d’Ordino, per un preu de 15 euros.

De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que ens ha fet somiar a través de les seves històries. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta és també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violí), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), i comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos de Joan Hernández.

El programa farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d’una desena de pel·lícules: 2046, James Bond, Harry Potter i la pedra filosofal, Esmorzar amb diamants, El malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins i Moulin Rouge.

D’aquesta manera, Ordino Clàssic encara la recta final de la tercera edició, que es tancarà l’1 de gener del 2021, amb el tradicional Concert de Cap d’Any. Enguany, Ordino Clàssic vol reivindicar la importància de preservar la cultura davant la difícil situació que afronta la societat amb la crisi sanitària de la Covid-19.

 

 

Tornar