Segueix-nos
Think Twice Band tanca la parada de l’ON-CARRER a Canillo
M'agrada Imprimir

Think Twice Band tanca la parada de l’ON-CARRER a Canillo

L’actuació del duet Think Twice Band ha finalitzat aquest dijous amb el cicle ON-CARRER a la parròquia de Canillo. Els concerts estan organitzats per la Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorra, i tenen com a objectiu omplir les places i els carrers del país amb actuacions musicals de format ‘casual’ per evitar la concentració de públic i també és una mostra del suport de la fundació als artistes del país.

El duet està format per la cantant Ishtar Ruiz, acompanyada per la guitarra elèctrica i les bases de Jordi Armengol, productor musical de grans artistes com Lluís Llach, i director musical en gires com les d’Operación Triunfo o de Manolo Garcia. Durant l’actuació, els espectadors han pogut gaudir de les versions dels gèneres rock i pop de totes les èpoques. “Tot i ser un duet, en aquesta ocasió actuem com a banda gràcies a les bases d’en Jordi”, ha manifestat Ruiz, qui també ha comentat que el cicle ON-CARRER els dona una oportunitat per tornar a connectar amb el públic a l’exterior dels locals. “Tot el que puguem fer al carrer s’agraeix, les limitacions d’aforaments en locals interiors no ens permeten acabar de gaudir del caliu dels espectadors i agraïm molt el fet de poder participar de la iniciativa de l’ONCA”, ha dit.

El cicle musical continuarà la setmana vinent a la parròquia d’Escaldes-Engordany. L’ON-CARRER seguirà la gira per Andorra la Vella la setmana del 16 d’agost i finalitzarà a Sant Julià de Lòria la del 23 d’agost.

Tornar