Segueix-nos
M'agrada Imprimir

Un taller per estimular la memòria a través de la informàtica inaugura la nova edició del programa ‘Envelliment saludable’

El taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica, que repeteix després de la bona acollida de la seva primera edició que va tenir lloc el darrer trimestre del 2017, ha obert el programa Envelliment saludable d’aquest 2018. Es tracta d’una activitat on els usuaris de L’espai, mitjançant diversos jocs informàtics, “mantenen la memòria activa”, ha explicat Joan Cases, de la Fundació Crèdit Andorrà.

A més d’aquest taller, aquest dilluns també s’ha celebrat el curs d’iniciació per tal de conèixer i familiaritzar-se amb l’entorn Windows, així com el taller de tauleta tàctil. Els usuaris de L’espai dominen cada vegada millor els ordinadors, i ara estan sobretot interessats a millorar els seus coneixements relacionats amb aplicacions, Internet, xarxes socials i tauletes.

Els tallers compten amb el voltant d’una vintena d’usuaris per classe. Durant tot el 2017 “vam tenir més de 1.200 inscripcions” al programa, ha informat Cases.

A banda dels tallers, dins el programa Envelliment saludable també s’organitzen conferències i sortides a fora de L’espai, tant a museus del país com rutes de senderisme per mantenir els usuaris actius en cos i ment.

Cal recordar que les inscripcions són gratuïtes, però s’han de formalitzar a través del telèfon 86 80 25 o a la seu de L’espai, al carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany.

Tornar