Segueix-nos
Una quinzena d’infants entre 0 i 3 anys participen al taller Sonadons
M'agrada Imprimir

Una quinzena d’infants entre 0 i 3 anys participen al taller Sonadons

Aquest dissabte a la tarda ha tingut lloc el taller musical Sonadons, emmarcat dins el Festival Ordino Clàssic, que organitza el comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà. Es tracta d’un projecte de “música en família” on, a través de la veu de les pianistes i professores Míriam Manubens i Anahi Pinoargotty, i amb l’ajuda d’algun petit instrument, es busca l’atenció i estimulació dels infants d’entre 0 i 3 anys.

Aquesta estimulació permet als nadons “donar respostes” rítmiques amb el seu cos i amb la seva veu, ha explicat Pinoargotty.

Els nadons han estat acompanyats de les seves famílies, un aspecte que Manubens ha volgut destacar perquè ajuda a què els seus fills “tinguin una bona entrada dins del món de la música”. “Creiem que tots els estímuls musicals que puguin tenir els nens tan petits són molt beneficiosos en el seu desenvolupament com a persona”, ha afegit Manubens.

El taller ha tingut lloc al Centre Sociocultural L’Estudi d’Ordino i s’ha dividit en dos grups, un per a nadons de 0 a 15 mesos i un per a nadons dels 15 mesos als tres anys. En total hi han participat una quinzena d’infants.

Tornar