Segueix-nos
M'agrada Imprimir

Violoncel·listes de Barcelona inauguren una nova edició de l’Ordino Clàssic

La formació Violoncel·listes de Barcelona ha inaugurat aquest diumenge la cinquena edició del cicle Ordino Clàssic, impulsada pel Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorra, amb l’actuació Un concert familiar. El violoncel·lista i membre de la formació Lluís Claret ha celebrat tornar a tocar a l’església parroquial després de dos anys sense fer-ho en format trio i acompanyat de la seva família, un espai on el músic ha explicat que, juntament amb el seu germà Gerard i Josep Tudó, van engegar el Festival d’Ordino temps enrere. Un certamen que, més tard, passaria a convertir-se en el Festival Narciso Yepes. 

Violoncel·listes de Barcelona està format pels músics Lluís Claret, Anna Mora i Daniel Claret -mare, pare i fill-.
 El concert d’avui ha estat format per un programa variat on el públic ha pogut gaudir peces des del Barroc fins al segle XX. Així, s’ha pogut escoltar Divertiment (Scherzo) núm. 1, TWV 42:A1 (versió en sol m per a 3 violoncels), de Georg Philipp Telemann; Sonata I en sol major BWV 1027 (transcripció F. Ronchini), de Johann Sebastian Bach; Trio en do major, op. 87 (transcripció A. C. Prell), de Ludwig van Beethoven i Lament i Divertiment, op. 113 (dedicat a Violoncel·listes de Barcelona), de Salvador Brotons. 

L’Ordino Clàssic continuarà aquest divendres vinent, 28 d’octubre, amb el concert de Los Secretos, a l’Auditori Nacional.

Tornar