Segueix-nos
El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la primera actuació del cicle ‘Vermuts musicals’ en el marc d’ORDINO CLÀSSIC
M'agrada Imprimir

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la primera actuació del cicle ‘Vermuts musicals’ en el marc d’ORDINO CLÀSSIC

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la primera actuació del cicle Vermuts musicals que s’emmarca dins la programació d’ORDINO CLÀSSIC. El concert tindrà lloc el proper diumenge 16 de desembre, a la terrassa de la Coma del camp de neu Ordino-Arcalís, a les 13 h, i anirà a càrrec de l’intèrpret de hip hop Hugo Albino.

Hugo Albino, nascut el 2003, és un dels alumnes de la secció de cant de l’Espai de Música Moderna. El seu interès pel rap i el hip hop l’ha portat a compondre els seus propis temes i a versionar les cançons dels seus rapers preferits. Albino interpretarà una selecció de sis d’aquestes peces que penja a Internet i al canal de vídeos YouTube, amb molt d’èxit. Durant el concert estarà acompanyat a la guitarra i les bases per Oriol Vilella, i al baix per Juli Barrero.

L’Espai de Música Moderna és una escola de rock ubicada al centre d’Andorra la Vella, que des de fa 15 anys ensenya música moderna a joves i adults. Els seus professors són músics en actiu del panorama musical andorrà que transmeten la seva experiència als nous músics.
Amb el cicle Vermuts musicals els alumnes de les escoles de música d’Andorra i les corals infantils tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent en el que serà un dels seus primers escenaris. Aquestes actuacions tindran lloc en tres espais de restauració del camp de neu Ordino-Arcalís i l’objectiu és que esquiadors i visitants puguin fer el vermut acompanyats de música en directe.

Els diumenges 3 de febrer i 17 de març de 2019, es faran els altres dos concerts programats i els intèrprets seran els alumnes del Cor Rock d’Encamp i els Petits Cantaires Lauredians. D’aquesta manera, ORDINO CLÀSSIC dona l’oportunitat als joves músics d’Andorra de compartir cartell amb els grans músics internacionals programats.

Els concerts són gratuïts i en cas de mal temps, es traslladaran a l’interior dels mateixos espais del camp de neu Ordino-Arcalís.

ORDINO CLÀSSIC
ORDINO CLÀSSIC és el festival d’hivern que impulsen el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà destinat als diferents públics interessats en els estils que inclou el concepte actual de música clàssica. No és un festival de música clàssica tradicional, ja que pretén integrar-se en el territori posant en valor el Principat d’Andorra i, en especial, Ordino, la muntanya i la vida entorn de la neu. En aquest sentit, el festival tindrà lloc en diferents espais de la parròquia ordinenca com l’Auditori Nacional d’Andorra, l’església parroquial d’Ordino, el camp de neu Ordino-Arcalís, alguns hotels i el Centre Sociocultural L’Estudi d’Ordino.

Tornar