Segueix-nos
El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà ofereixen el quart concert familiar del projecte educatiu 2018
M'agrada Imprimir

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà ofereixen el quart concert familiar del projecte educatiu 2018

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, ofereixen un nou concert emmarcat en el projecte educatiu i que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família.

El bosc màgic d’en Floc, a càrrec de Música en família, tindrà lloc el dissabte 29 de setembre, en tres sessions, a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h, a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Es tracta d’un espectacle musical perquè els més petits escoltin i interactuïn amb peces musicals de diferents estils, des del moviment i la comunicació, amb els pares i les mares.

El concert és un viatge del follet Floc que acompanyarà el públic pel bosc màgic per escoltar les músiques de tots els petits éssers i animals. Durant l’aventura musical, el públic ballarà i cantarà amb ells, i s’escoltaran boniques melodies per somiar a través de diferents instruments com el piano, el violoncel, el clarinet i la percussió: uns instruments que saben tots els secrets que amaga el bosc.

El concert està recomanat per a nadons i infants fins a 3 anys i té una durada de quaranta minuts. L’espectacle compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.

Avui es posen a la venda les entrades a www.onca.ad, a 3 € per localitat (venda anticipada) i 5 € per localitat (dia del concert). Els infants menors de dotze mesos tenen entrada gratuïta.

QUART CONCERT FAMILIAR
Dissabte 29 de setembre, a les 11 h, les 12 h i les 13 h
Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Venda d’entrades a partir del 17/09/18 a www.onca.ad

«El bosc màgic d’en Floc»
Música en família
Concert familiar per a nadons i infants fins a 3 anys

Enllaç
https://www.youtube.com/watch?v=5FWHxlNbjFI

Tornar