Segueix-nos
El públic andorrà gaudeix de l’obra ‘Alba (o el jardí de les delícies)’
M'agrada Imprimir

El públic andorrà gaudeix de l’obra ‘Alba (o el jardí de les delícies)’

Montse Guallar, Lluís Marco i l’andorrana Claudia Riera han pujat aquest dimecres a l’escenari de l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià per oferir al públic que omplia la platea Alba (o el jardí de les delícies), una obra coproduïda per Atrium, l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), el Teatre Nacional de Catalunya i Temporada Alta 2018. Es tracta d’una història de robots que ofereixen companyia a les soledats humanes, mostrant així noves maneres de relacionar-se i de gestionar les situacions quotidianes.

Riera ha explicat que l’obra “és preciosa, amb un fons poètic extraordinari que ens narra una realitat no tan llunyana gràcies als avenços tecnològics”. De la seva banda, Guallar ha destacat que per a ella ha suposat un “repte” que li ha plantejat “moltes preguntes”. Marco ha dit que l’obra “ha estat una experiència important per poder parlar sobre la solitud”.

L’ENA és la plataforma d’arts escèniques promoguda pel Govern d’Andorra, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà.

Tornar