Segueix-nos
M'agrada Imprimir

Els Trobafolls posen el punt final de l’ON-CARRER a la Massana

El cicle ON-CARRA ha ofert aquest diumenge al Prat Gran de la Massana la seva proposta més atrevida. L’espectacle, que duia el nom de Postures textuals – Pessics de literatura eròtica medieval ha mesclat música de guitarra amb el recital de textos “picants”, tal com ha explicat una de les dues trobadores, Raquel López Palau.

Les cites són extretes del llibre català Speculum al foder, que data del segle XIV, d’autor anònim. López Palau, que pertany a l’agrupació Els Trobafolls, ha detallat que l’actuació oferta al cicle ON-CARRER és una versió reduïda d’un espectacle que tenen des de fa 15 anys. El públic assistent, ha pogut gaudir de la lectura de consells i recomanacions eròtiques, “que els introduiran a les arts amatòries”.

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, està delectant el públic amb una sèrie de concerts al carrer per integrar la música en viu en el dia a dia dels ciutadans. En el cas de la Massana, a més d’Els Trobafolls, també hi han actuat Vittosky i Patxi Leiva.

ON-CARRER és un cicle d’estiu en espais i racons de totes les parròquies, que es va iniciar el 13 de juliol a Sant Julià de Lòria i finalitzarà el 26 d’agost a Ordino. Cada formació fa una actuació amb tres passis de 20 a 25 minuts. El cicle té un caire “casual” per evitar la concentració de públic i afavorir la “sorpresa” de trobar-se la música enmig dels espais comuns. En total, set setmanes de música d’una parròquia a una altra. La pròxima afortunada d’ON-CARRER serà Encamp.

Tornar