Segueix-nos
abril 19 Seminari: Iniciació a la sostenibilitat en l’empresa

Creand i PwC uneixen forces per portar a la Universitat d’Andorra un curs d’iniciació a la sostenibilitat en l’empresa. Integrar la sostenibilitat dins l’empresa és una oportunitat pels reptes que ens depara el futur: la descarbonització i l’adaptació a les conseqüències del canvi climàtic, la igualtat d’oportunitats, l’ètica i la transparència en els negocis hauran d’estar cada vegada més presents en la gestió empresarial i hem de ser capaços d’integrar els criteris ASG (ambientals, socials i de govern corporatiu) de manera efectiva i eficient, sense caure en una qüestió d’imatge (el conegut com a greenwashing o socialwashing).

El curs té una durada de 8 hores, que es desenvoluparan en dues sessions a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

  • Divendres 19 d’abril de 2024 de 16.00 h a 20.00 h
  • Dissabte 20 d’abril de 2024 de 9.00 h a 13.00 h

Termini de preinscripció: fins al 5 d’abril de 2024.

Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 12 d’abril de 2024.

Preu: l’import de la matrícula és de 130 euros. Aquest preu representa el 80 % del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20 % restant. Els estudiants de formació reglada, el personal, els col·laboradors de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5 %.

Formulari de preinscripció

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Divendres 19 d'abril, a les 16 hores
On
Universitat d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment