Segueix-nos
març 23 Ski&Concert: El amor brujo

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, a través de l’Associació Festivals d’Ordino, us proposen, dissabte 23 de març, a les 19 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra, l’últim  Ski&Concert d’ORDINO CLÀSSIC, titulat El amor brujo.

L’Euskal Barrokensemble, amb Enrique Solinís a la direcció artística, la guitarra barroca i el llaüt, ens presenten el seu darrer projecte discogràfic que porta per títol El amor brujo, esencias de la música de Manuel de Falla. És una versió d’El amor brujo a cavall entre el flamenc i el folklore andalús com a font d’inspiració, el folk i el jazz, però interpretat amb instruments originals del barroc.

El amor brujo està inspirat en llegendes i vells aires gitanos que la bailaora Pastora Imperio va anar col·leccionant amb la seva mare, recreant d’una manera inigualable l’essència de la música andalusa. La interpretació d’aquesta coneguda obra per un conjunt barroc pot sorprendre a priori, però si tenim en compte l’estètica del mateix Falla, no ens hauria de semblar estranya. Les peces que es recullen en aquest programa s’acosten a la tradició folklòrica absorbint-ne la singularitat des de l’admiració, valorant el seu llegat i posant en relleu la genialitat dels músics d’èpoques passades. Això, juntament amb el plantejament estructural, l’art en el desenvolupament temàtic i la sensibilitat de les obres, fa que la música es pugui reinterpretar igual com ho van fer Falla, Rodrigo o Tàrrega.

Programa del concert i venda d’entrades a www.ordinoclassic.ad

Detalls de l'esdeveniment

Quan
Dissabte 23 de març, a les 19 hores
On
Auditori Nacional d'Andorra

Documentació de l'esdeveniment