Segueix-nos
L’ONCA se suma a la celebració del 80è aniversari de Ràdio Andorra, amb un concert als Jardins de Casa de la Vall
M'agrada Imprimir

L’ONCA se suma a la celebració del 80è aniversari de Ràdio Andorra, amb un concert als Jardins de Casa de la Vall

El concert, a càrrec del Quartet Sound Boulevard, serà el dimecres 26 de juny

Les entrades es poden adquirir a partir d’avui, 17 de juny, a www.onca.ad  

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, amb la col·laboració del Consell General, organitzen el dimecres 26 de juny, a les 22 h, el tradicional Concert Jardins de Casa de la Vall, en aquesta ocasió, sota el títol Aquí, Ràdio Andorra. L’actuació serà a càrrec de Sound Boulevard, format per membres i col·laboradors habituals de l’ONCA, com Gabriel Coll i Sergi Claret (violins), Joaquim Badia (viola) i Manuel Martínez del Fresco (violoncel). Amb aquesta actuació, la Fundació ONCA s’afegeix als actes de celebració del 80è aniversari de la primera emissió de Ràdio Andorra.

El 7 d’agost de 1939 va començar una aventura a les Valls d’Andorra que situaria el Principat en el mapa europeu. Aquell dia Jacques Tremoulet va poder complir el seu somni d’emetre per primera vegada des del territori andorrà. Va ser una època convulsa, però que, per a molts oients d’arreu d’Europa, va significar un bri d’aire fresc. L’emissora estava situada en territori neutral i escapava així del control a què la volien sotmetre des de més enllà de les fronteres. La seva història no va estar exempta de vicissituds, però va aconseguir entretenir els seus oïdors durant més de 40 anys. Segons Sergi Claret, “Sound Boulevard farà un petit recorregut per les músiques que omplien les ones radiofòniques pirinenques i més enllà. Aquella música que distreia a qui volia i s’allunyava- de tota la problemàtica política, territorial i estratègica que envoltava l’emissora”.

El concert serà als Jardins de Casa de la Vall, i en cas de mal temps, es realitzarà al vestíbul del Consell General.

Avui es posen a la venda les entrades a www.onca.ad, a 15 € per localitat (venda anticipada) i 20 € per localitat (dia del concert).

Concert Jardins de Casa de la Vall

Dimecres 26 de juny · 22 h

Jardins de Casa de la Vall

(en cas de pluja, el concert es farà al vestíbul del Consell General)

Preu entrada: 15 € venda anticipada i 20 € el dia del concert

Venda d’entrades: www.onca.ad

Sound Boulevard 

Gabriel Coll i Sergi Claret, violins

Joaquim Badia, viola

Manuel Martínez del Fresno, violoncel

Aquí, Ràdio Andorra

(celebració del 80è aniversari de la primera emissió de Ràdio Andorra)

 

Tornar