Segueix-nos
S’amplien els tallers de ‘Música i creativitat’ amb joves de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil del Servei de Salut Mental
M'agrada Imprimir

S’amplien els tallers de ‘Música i creativitat’ amb joves de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil del Servei de Salut Mental

La Fundació ONCA –entitat promoguda pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà–, inicia noves sessions del programa socioeducatiu Música i creativitat dirigit als joves de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil del Servei de Salut Mental. Les sessions seran impartides per la ballarina, Marta Moran, i pel guitarrista, David Font, i es duran a terme els dilluns de 10.30 h a 11.30 h al Centre d’Atenció Primària d’Escaldes-Engordany. L’activitat ha començat avui, 8 de febrer, i acabarà el 26 d’abril, amb un total de 9 sessions.

Segons Joan Hernández, coordinador del programa destinat a les persones i promogut per la Fundació ONCA, “A demanda dels responsables del Servei de Salut Mental, aquesta nova activitat serà complementària al taller que alguns joves de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil ja estan duent a terme amb joves del Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adolescents (SRCA), amb la finalitat de dotar-los de noves eines artístiques per treballar les seves problemàtiques”.

D’altra banda, la Fundació ONCA continua amb les sessions iniciades el mes de juliol del 2020, amb joves del SRCA, sessions a les quals s’hi van incorporar joves de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil, el mes de setembre del 2020. L’activitat està conduïda per Verònica Pérez i Pauline Da Costa, i té lloc tots els dimecres d’11.30 h a 12.30 h, fins al 30 de juny.

El 13 d’abril finalitzaran les sessions de Música al Claror, amb el Taller Ocupacional Claror de la Seu d’Urgell, que es duen a terme cada setmana, en concret tots els dimarts de 15.15 h a 16.30 h, a les mateixes instal·lacions del centre. L’activitat està liderada per Pilar Planavila (músic, mestra i musicoterapeuta) i Ivan Caro (graduat en Educació Social i postgraduat per l’Institut del Teatre d’Arts Escèniques i Acció Social).

Tornar